Zoneterapi

.

Info om Persondata politik

Formålet med at indhente disse oplysninger er, at klinikken til enhver tid har den viden som der er brug for, for at kunne yde den bedste service for dig som klient.

Ved dit første besøg i klinikken og ved oprettelse i min online booking, vil du blive bedt om en tilladelse til at klinikken registrerer og opbevarer dine oplysninger omkring hvilke behandlinger du har modtaget, helbredsoplysninger, brug af medicin og dine personlige data. Dette er jf. Persondatalovens §5, 6, 7 og 8 samt Lov nr. 351 af 19/5-2004 om en brancheadministreret registreringsordning for alternative behandlere § 2 stk. 3.
Du vil samtidig give samtykke/tilladelse til at Lena's zoneterapi kan indberette til sygeforsikring ”danmark” samt diverse Sundhedsordninger.
Ved oprettelse i den online booking giver du tilladelse til at klinikken sender sms og e-mail der indeholder kvittering  og bekræftelse af aftalte tidspunkter samt ”reminder” på behandlinger.
De registrerede oplysninger opbevares i 5 år efter seneste besøg. Du kan på hvilket som helst tidspunkt trække dit samtykke tilbage. Du trækker samtykket tilbage ved at rette henvendelse til mig og jeg sletter dine oplysninger